mindenporzsak.hu


Szakértő segítség - Hétfőtől péntekig: 8:00-17:00
06-70/420-0011
nagyker@gomoriszerviz.hu

Csomagját másnapra megkapja!
Viszonteladókat keresünk!

Szállítunk Unión belülre!

Cikkek és híreink

Pénztárcabarát megoldás a porszívózáshoz? – Vásároljon mikroszálas porzsákot!

Hozzáadva: 2017-11-15

Manapság igencsak fejtörést okoz a vásárlóknak a porzsákokkal kapcsolatban, hogy valójában melyik típus a legjobb választás, főleg a költségeket tekintve, ugyanis az emberek, mint az élet számos területén, ebben az esetben is a tökéletes ár-érték arányú termékeket keresik. Ha Önnek is problémát jelent meghozni a döntést e téren, ne gondolkozzon tovább, válasszon mikroszálas porzsákot!

A mikroszálas porzsákok kiváló ár-érték arányt képviselnek, sőt, értékben talán túl is szárnyalják önmagukat, hiszen sokkal hatékonyabb a porszívózás alkalmazásukkal, ugyanis kétszer annyi szennyeződést képesek magukba szívni, ráadásul könnyedén tisztán is tarthatók, így igencsak ritkán szorulnak cserére.

Ha kedvező áron szeretne minőségi terméket vásárolni, válassza a pénztárcabarát mikroszálas porzsákokat! Garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni! Fedezze fel webáruházunk kínálatát, és kérje bátran szakértő munkatársaink tanácsát!


A hatékony takarítás kulcsa – Érvek az Invest porszívók mellett

Hozzáadva: 2017-09-15

Ahhoz, hogy egy lakás mindig higiénikus és tiszta legyen, elengedhetetlen, hogy a háztartás rendelkezzen különböző takarítóberendezésekkel, amelyek közül az egyik legalapvetőbb a porszívó! A készüléknek köszönhetően percek alatt tisztává varázsolható a szőnyeg, vagy a padló. Manapság a porszívókból számtalan márka és típus áll rendelkezésre, de ha minőségi terméket keres, válassza az Invest porszívókat!

Az Invest porszívók főként a magas teljesítményükről híresek, ugyanis a márka gyártóinak a legfőbb célja az volt, hogy korszerű eszközt biztosítsanak a takarításhoz, ezáltal megrövidítve a vele töltött időt! A termékcsalád legnépszerűbb típusa az Invest Proton Plus porszívó, amely a legújabb multiszűrős rendszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően bármilyen felületen használható anélkül, hogy a szűrő rövid időn belül eldugulna a nagy mennyiségű portól!

Tegyen szert egy csúcsminőségű takarítógépre, válassza az Invest porszívót! Garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

Invest porszívó


Milyen porzsákot válasszunk? – Tudnivalók a porzsák típusokról

Hozzáadva: 2017-08-24

A porszívó egyetlen háztartásból sem hiányozhat, hiszen mindennapjaink egyik leghatékonyabb takarítóeszköze. A porszívók teljesítményét sok minden befolyásolhatja, többek között a porzsákok tulajdonságai is. A műszaki áruházakban különböző típusú porzsákok kaphatók, így lehetőségünk van kitapasztalni, melyik termék ideális számunkra.

  • Az egyik legelterjedtebb termék e téren a textil porzsák, amely nem minden esetben ajánlott, ugyanis minimális szűrőképességgel rendelkezik, rendkívül körülményes és egyáltalán nem higiénikus a tisztítása.
  • Ezzel szemben a papír porzsák már jóval kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Az ilyen típusú porzsákokkal kapcsolatban sok tévhit lát napvilágot, valójában nagyon egyszerű kezelni, ugyanis a porszívózás után a felgyülemlett kosszal együtt kidobható, így nem kell bajlódnunk a porzsák takarításával!
  • Végül, de nem utolsósorban mikroszálas porzsákot is választhatunk, ami a leghigiénikusabb és a legnagyobb porszűrő képességgel rendelkezik, ezáltal a porszívózás is még hatékonyabbá válik!

Bátran nézzen körül porzsák szaküzletünk kínálatában, és válassza az Ön számára ideális terméket!

porzsák


Kiszállítás a következő munkanapra az ország bármely pontjára!

Hozzáadva: 2017-08-24

Sürgősen takarítani kellene, de valami hiányzik? Elfogyott a papír porzsák, eltörött a porszívó gégecső? Mi erre is megoldást kínálunk Önnek!

A porszívók veszítenek hatékonyságukból, ha a porzsák megtelik, mindemellett a használatból eredő kopások, törések is akadályozhatják otthona vagy munkakörnyezete tisztán tartását. Amennyiben ezek cseréjéhez nem szükséges szervizbe vinni a készüléket, akkor elegendő megrendelni a kívánt részegységet, vagy az új porszívót, ha a régi javíthatatlan. Ha gyors megoldásra van szükség, akkor Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválasztja webáruházunkban a megfelelő terméket, leadja megrendelését, és kollégáink már a következő munkanapon kiszállítják megrendelését, ráadásul az ország bármely területére!

Nézzen körül webáruházunkban, és válogasson porszívóink, porzsákjaink, porszívó tartozékaink, HEPA szűrőink közül, és akár már másnap kézhez veheti, amire szüksége van ahhoz, hogy minden tiszta legyen!

porszívó tartozékok


Nem csak minden porzsák, hanem minden HEPA filter készleten!

Hozzáadva: 2017-06-28

 

A korszerű porszívók egyik legnagyobb pozitívuma, hogy filter található bennük. A HEPA filterek tulajdonképpen szűrőként funkcionálnak, melyek használatával számos előnyt tapasztalhatunk a porszívózás során.

A HEPA filterekkel valóban tökéletes tisztaságot lehet megvalósítani, ez pedig nem csak a por eltüntetésére vonatkozik, a filterekkel ugyanis tökéletesen ki lehet szűrni a szoba levegőjéből a káros anyagokat. Miközben a porszívót használjuk, a HEPA filter megszűri a berendezésbe jutó levegőt, és megtisztítva engedi azt továbbáramlani. Ennek köszönhetően még higiénikusabb, még egészségesebb, tisztább levegőt teremthetünk a szobákban.

A legújabb fejlesztésű HEPA szűrőket már úgy alakították ki, hogy többszörösen redőzött testükkel még a cigaretta füst után maradó kellemetlen és jellegzetes szagot is képesek szelektálni, magukba zárni. Sűrű szálszerkezetével képes a levegőt az olyan részecskéktől is megtisztítani a filter, amik allergiás, asztmás reakciókat okozhatnak.

Válogasson minőségi termékeink közül, hiszen számos típusú HEPA filtert kínálunk!


Miért fontos rendszeresen üríteni a porzsákot?

Hozzáadva: 2017-06-16

A porszívózás az egyike azon háztartásbeli tevékenységeknek, melyet lehet szeretni is és utálni is. Ez utóbbi főként a fiatalabb generációkra jellemző, hiszen ahogy telnek az évek, ráébredünk, hogy bizony a rendszeres porszívózás a mi érdekeinket szolgálja, ahogyan az is, hogy a porzsákot mindig időben kiürítsük!

Sokan nem veszik figyelembe a porzsákok kapacitását, és szeretik az utolsó pillanatra hagyni annak kiürítését, ezzel azonban többet ártanak, mint elsőre gondolnák. A legtöbb porzsák ugyanis úgy van kialakítva, hogy egy bizonyos telítettséget követően nem tartják bent százszázalékosan a piszkot, az esetleges túlnyomást elkerülvén.

Tehát minél tovább halogatjuk a porzsák kiürítését, annál jobban csökken annak hatékonysága, és annál több piszok kerül vissza a lakás légterébe. Azok számára, akik nem szeretik rendszeresen portalanítani a porzsákot, érdemes eldobható verziót választani, hiszen ezeket elég csupán kivenni a porszívóból és egyenesen a kukába dobni, majd egy új porzsákkal helyettesíteni őket.

Bármelyik kialakítást is választja, porzsák szaküzletünkben biztosan megtalál a megfelelő terméket!

Miért fontos rendszeresen üríteni a porzsákot?


Hívjon minket mostantól akár Viberen is!

Hozzáadva: 2016-05-23


Szeretnéd újra ízlelni a régi idők legfinomabb, legropogósabb melegszendvicsét?

Hozzáadva: 2016-05-23

Emlékszel még arra a minigrill sütőre, mely a party nélkülözhetetlen eszköze volt és amellyel a legízletesebb melegszendvicseket lehetett készíteni?

Képzeld újra kapható, megújult külsővel nálunk a Gömöri Szervizben.

www.mindenporzsak.hu


Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót válasszak?

Hozzáadva: 2016-05-12

Gyakori dilemma merül fel az emberben, mikor egy porszívó vásárlásán gondolkodik, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli változatot válasszon. Érdemes ilyenkor megemlíteni az előnyöket és a hátrányokat egyaránt. Egy porzsákos porszívó esetében főleg ha eldobható porzsákot használunk bele, sokkal egészségesebben járunk, ugyanis nem kell minden porszívózás alkalmával kirázni, kiüríteni azt, csak egyszerűen ki kell dobni a szemetesbe. Egy új porzsák behelyezésével a szívóerő teljes kihasználásával folytahatjuk a takarítást. Nem úgy, mint a porzsáknélküli változatnál, amikor is a tartály gyakori ürítésén kívül időnként a hepa vagy szivacs szűrőjét cserélnünk kell, mivel még a moshatóaknak is drasztikusan csökken az áteresztő képessége a néhány porszívózás alkalmával. Egy szűrő pedig 1-1,5 évnél többet nem igazán bír ki többet és az ára sem minden esetben a legkedvezőbb. Főleg, ha az első és a hátsó szűrő is cserére szorúl. Egy porszívó esetében azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy hamarabb elpiszkolódó hepa szűrő miatt bekövetkezett melegedésnek nem várt következményei lehetnek, sokszor sajnos a gazdaságtalan javíthatóságot is beleértve. Mint szerviz mindenképpen a porzsákos és azon belül is az eldobható porzsákot használó készülékeket ajánljuk. Ha csak azt figyelembe vesszük, hogy melyiket könnyebb megjavítani egy esetleges meghibásodás esetén is. Ezért is áruljuk üzletünkben az Invest lengyel partnerünk által forgalmazott minőségi porzsákos porszívókat, amihez természetesen a gyári porzsák folyamatosan készletről kapható nálunk.

Amennyiben tanácsunkra van szükségük porszívó vásárlást illetően, állunk rendelkezésükre! Webáruházunkban folyamatosan találhat az Ön számára kedvező ár/érték arányú porszívót!

hírhez feltöltött kép


Az eldobható porzsák előnyei

Hozzáadva: 2015-09-15

Elege van a hagyományos porzsákok okozta kellemetlenségekből? A porszívózást, mint a takarítás egy részét, alapvetően senki sem kedveli, de a megtelt porzsák ürítésével járó bosszankodás már végképp nem hiányzik egyetlen háziasszonynak sem. Mit szólna hozzá, ha egy életre megszabadulhatna a szálló portól, szennyeződésektől és a köhögéstől? A megoldás egyszerű, váltson eldobható porzsákra!

Az eldobható porzsákok egyre nagyobb térhódítást visznek véghez a háztartási eszközök piacán, ez pedig nem is olyan meglepő, hiszen sokkal egyszerűbb velük a takarítás. Jóval higiénikusabbak, mint hagyományos társaik, ha megtelnek, egyszerűen elég csak kicserélni őket és nem kell az ürítésükkel bajlódni. Allergiások számára is előnyösebb ez a változat, mert csökken a lakás levegőjében a szálló por aránya.

Ön mégis a textil porzsák mellett döntene? Abban is a legnagyobb eséllyel tudunk az Ön segítségére lenni!

Nézzen körül porzsák webáruházunk teljes kínálatában, és válogasson termékeink közül igényeinek megfelelően!

eldobható porzsák


Milyen porzsákot válasszak? - A textil és a papír porzsák összehasonlítása

Hozzáadva: 2015-07-15

A porszívók alapvető felszerelését képezik azoknak a háztartási eszközöknek, melyek segítségével hétről-hétre megteremtjük otthonunk ragyogó tisztaságát. Ma már rengeteg féle porszívó létezik, porzsákkal vagy anélkül, vízszűrővel és különféle kiegészítőkkel.

A textil zsákos porszívókat többször használatos porzsákkal szerelték fel, ez azt jelenti, hogy amikor a porzsák megtelik, ki kell üríteni és visszahelyezni a porszívóba. Ennek a típusnak az előnye, hogy nem kell cserélgetni, és új zsákokat venni, azonban nem túl higiénikus a tisztítása, illetve ürítése, valamint jobban átengedi a port, mint az eldobható társai. Mindemellett hosszútávon a porszívónak sem kedvez a használata, és már kevés típushoz kapható.

Ezzel szemben a papír porzsákot amikor megtelik cserélnünk kell, ekkor viszont nem kell a kiszóródó porral megküzdenünk, így higiénikusabb, hiszen csak ki kell dobni, ha megtelik. A papír porzsákokat a megbízhatóság és a jó szűrőképesség jellemzi. Jó tudni, hogy a Magyarországon kapható porszívók bármelyikéhez kapható nálunk megfelelő porzsák!

Minőségi porszívó alkatrészre van szüksége? Kedvező áron vásárolna porzsákot? Keressen fel minket, és rendeljen porzsák szaküzletünk kínálatából!

Milyen porzsákot válasszak?


A kosárban 0 féle termék van.
Nettó összeg:0 Ft
Nettó posta:0 Ft
Bruttó összeg:0 Ft

Kosaram tartalma

Hol találom a típust?
Típus helye a porszívón

PORZSÁK KERESŐ